Δυτικά Βαλκάνια - Δαλματικές ακτές - 3η μέρα

ΗΜΕΡΑ 3η - 19/7 KOTOR
Επόμενη μέρα, μέρα ξεκούρασης και χαλάρωσης.

Βγήκαμε για πρωινή βόλτα στο Kotor και καφεδάκι στην παλιά πόλη. Την προηγούμενη μέρα περνώντας από την Budva είδαμε ένα water park και ο Τάσος είχε την ιδέα να το επισκεφτούμε.Είπα να ξεκουραστώ λιγάκι αλλά μου ήταν δύσκολο να καθίσω στο παγκάκι.Ευκαιρία να νιώσουμε λίγο καλοκαίρι και να χαλαρώσουμε, έτσι θα συνδυάζαμε να μείνουμε και το απόγευμα στη Budva, να δούμε τη Μύκονο του Μαυροβουνίου. 


Αφού παίξαμε σαν παιδιά έφτασε η ώρα για βόλτα στην πόλη. Ξεκινήσαμε από την βόρεια πλευρά της παλιάς πόλης και από εκεί ξεκινά και η Slovensca Obala που είναι ο πεζόδρομος περιπάτου. Ένας τεράστιος πεζόδρομος με πλανόδιους κατά μήκος του, που καταλήγει στην παλιά πόλη.
Μια παλιά πόλη διαφορετική από τις άλλες , γεμάτη μπαράκια και εστιατόρια και τα τείχη της να είναι ντυμένα με led και υπαίθρια μπαρ. Η μέρα μας έκλεισε με μπυρίτσα και χαλάρωση.

TIPS:
- - Παλιά πόλη
- - Κάστρο San Giovanni
- - Καθεδρικός St Tryphon
- - Εκκλησία St Nikola
- - Εκκλησία St Luke
- - Gurrdich Gate (πύλη εξόδου από την πόλη)
- -Budva (για βραδινή έξοδο)
- -Τιμή δωματίου 40€ τη βραδιά
- -Νόμισμα: Ευρώ

-Συνεχίζεται...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε να είστε κόσμιοι στα σχόλια που αναρτάτε, να μη χρησιμοποιείτε χυδαία γλώσσα και να μην προσβάλλετε λεκτικά ανθρώπους.
Σχόλια με ανάρμοστη γλώσσα και εκφράσεις θα διαγράφονται, όπως και επίσης και σχόλια ρατσιστικού ή/και σεξουαλικού περιεχομένου.